Velkommen til DGI Nordjylland Skydning

Her på siden finder du alle de seneste nyheder, indbydelser og resultater fra stævner og turneringer i hele nordjylland. Du kan også finde kontaktoplysninger til kontoret, udvalgsmedlemmer, samt KAP-personen og våbenkonsulenter.

Vil du prøve Skydning?

Læs mere her

Nyheder fra kontoret

De seneste nyheder

Idrætskonferencen for DGI Nordjylland Skydning flyttes

Udgivet 03/11-2020

Grundet den seneste tids opblusning af Coronavirus har Skydeudvalget besluttet at aflyse Idrætskonferencen d. 7. november 2020 og i stedet afholde den på et senere tidspunkt. 

Vi mener ikke at det er hensigtsmæssigt at samle mange folk på tværs af landsdelen og ønsker ikke at udsætte hverken frivillige eller deltagere for risikoen ved at blive smittet eller bringe smitte videre.

Idrætskonferencen afholdes snarest muligt og der vil snarest blive udsendt indbydelse. Skydeudvalget overvejer muligheden for at afholde Idrætskonferencen online i stedet for et fysisk møde og undersøger hvordan det evt. vil kunne lade sig gøre.

”Selv om det er rigtigt træls at skulle flytte idrætskonferencen, som vi ellers havde glædet os til at afholde, mener vi det er den rigtige beslutning at udskyde på baggrund af de seneste smittetal. En positiv ting ved flytningen er at vi så har lidt længere tid til at finde folk til de ledige poster i Skydeudvalget og i Pistoludvalget, så vi fortsat kan køre med fuld bemanding i udvalgene” siger fungerende Formand for Skydeudvalget Anton Christensen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christian Jakobsen på tlf. 2172 7494 eller mail Christian.jakobsen@dgi.dk

 


 

Idrætskonference 2020

Udgivet 29/09-2020

Alle foreninger under DGI Nordjylland Skydning (skydning, bue, airsoft, paintball) indbydes til idrætskonference den 7/11-20.

Hent indbydelsen her - Bilag udvalgenes arbejde

Tilmeld dig her - senest den 25/10-20


Vi mangler frivillige til udvalgene i DGI Nordjylland Skydning - er det dig vi leder efter? 

Det er endnu ikke lykkedes os at finde kandidater til et par poster i vores udvalg - vi leder med lys og lygte, men måske er det netop dig vi mangler?

Læs mere om udvalgsposterne herunder og se om det er noget for dig.

 

Udvalgsmedlem til Skydeudvalget med ansvar for udvikling (Airsoft, Bueskydning, Jæger)

Som noget nyt har vi givet den ene af de menige poster i Skydeudvalget ansvaret for udvikling af de nye discipliner indenfor skydning. Det betyder altså at du har mulighed for at fokuserer dit arbejde 100% på de nye discipliner og være med til at starte disse op i nye foreninger. Det er ikke et krav, at du har kendskab til alle 3 discipliner - det vigtigste er at du ser muligheder og har lyst til at prøve noget nyt og spændende.

De nye discipliner har allerede vist sig at være en succes i flere foreninger - måske det er dig, der kan skabe succes i endnu flere foreninger med de nye discipliner?

 

Formand for Pistoludvalget

Har du lyst til at præge pistolskydning i fremtiden, så er det nu, du har muligheden for at sætte dig i spidsen af udvalget og vise vejen for pistolskydning i Nordjylland. Det er dig, der sætter dagsordenen og som formand for pistoludvalget har du samtidig en plads i Skydeudvalget og på den måde har du indflydelse på mange beslutninger i forhold til skydning i nutiden og fremtiden.

 

2x Pistoludvalgsmedlem

I Pistoludvalget arbejder du med drift og udvikling af de faste årlige aktiviteter, såsom Nordjysk Mesterskab, turneringer, DM og alt derimellem. Kunne du tænke dig at sætte dit præg på pistolskydning i fremtiden, så er dette den rette vej.

 

Har du lyst til at høre mere om udvalgsposterne er du meget velkommen til at kontakte skyttekonsulent Christian Jakobsen (christian.jakobsen@dgi.dk) eller Anton Christensen (antonc@live.dk)


 

Ændringer af koncept for Skole DM i Skydning i 2020

Udgivet 10/09-2020

Ændringer af koncept for Skole DM i Skydning i 2020

2020 er på alle måder blevet udfordrende med tilkomsten af Covid-19. I det private, på arbejdspladser og i foreningsverdenen har vi alle mærket de ændringer som pandemien har bragt med sig. Også i DGI Skydning har vi måtte træffe nogle svære beslutninger, bl.a. aflysningen af stort set alle Danmarksmesterskaber i år.

Vi har nu også besluttet at foretage nogle ændringer på konceptet for Skole DM i Skydning i år.

Vi ønsker at fastholde aktiviteten i 2020, selvom den bliver udfordret af, at deltagerantallet sandsynligvis bliver mindre.

De gældende retningslinjer og vejledninger fra DGI skal følges og det vil for nogle foreninger give udfordringer med plads (m2 regel), hjælpere (ældre som er i risikogruppen) og rengøring af våben (tidsmæssige ift. afvikling).

Vi ønsker dog ikke at bremse de foreninger der kan og vil gennemføre indledende runder af Skole DM i Skydning.

Den overordnede målsætning for Skole DM i Skydning er, at få vist skydning og den lokale skytteforening frem for nye potentielle medlemmer. Denne målsætning opfyldes ved at gennemføre indledende runde lokalt i foreningerne.

Dog ser vi det ikke som en mulighed at gennemføre en afsluttende landsfinale i Vingsted i år, hvorfor denne er aflyst. Med aflysning af landsfinalen fjerner vi også pengepræmierne som der skydes overordnet om.

For de foreninger der afvikler indledende runde, er det derfor vigtigt at fortælle eleverne, at der ikke er pengepræmier at skyde om i år, men i stedet komme med andre motiverende argumenter for hvorfor eleverne skal prøve skydning.

I samarbejde med landsdelsforeningerne planlægger vi at afholde landsdelsfinaler lørdag d. 28. november. Det vil ske under forhold hvor der ikke samles for mange mennesker og der er luft til alle. Derfor kan antallet af hold der går i finalen blive sat ned.

Tilskud pr. hold bibeholdes som tidligere meldt ud og udbetales som vanligt i starten af december.

Deltagergaver og diplomskiver kan bestilles på jeres DGI landsdelskontor.

Slutteligt vil vi blot minde om, at det er helt op til hver enkelt forening at afgøre om I vil være med i år. Det er vigtigt at I føler jer trygge og kan håndtere nye skytter ind i foreningen.

NB! Nærmere tidsplan for Nordjylland følger snarest
 

 

 


 

Reserver den 7. november til Idrætskonference Skydning

Udgivet 26/08-2020

Sæt kryds i kalenderen ved den 7. november 2020, hvor DGI Nordjylland Skydning afholder idrætskonference. Det bliver en spændende dag, hvor der bl.a. skal vælges medlemmer til udvalgene.
Vi sørger selvfølgelig for at gældende anbefalinger i forhold Corona-situationen overholdes til punkt og prikke.

Sted og dagsorden udsendes snarest til foreningens formand. 


 

Aflysning af Skydesportens Dag 2020

Udgivet 25/08-2020

2020 er blevet et usædvanligt år med Covid-19 og de begrænsninger, som det giver alle i hverdagen.

I DGI er vi nødt til løbende at forholde os til Covid-19 ift. alle planlagte aktiviteter. Noget som kræver et indblik i fremtiden, holdt op imod rettidig omhu.

Skydesportens Dag kan syntes langt ud i fremtiden, men det er lige nu at det helt store maskineri skal sættes i gang med trykning af materialer og markedsføring.

Derfor har skydeledelsen i DGI Skydning, med input fra DGI Landsdele besluttet at aflyse Skydesportens Dag i år, i sin nuværende form. Dette med baggrund i flere tilbagemeldinger fra foreninger, der har svært ved at se sig selv i konceptet med de nuværende retningslinjer vedr. Covid-19, og at antallet af foreninger vil blive for lille i forhold til at køre en landsdækkende kampagne. Her ud over vil flere foreninger blive udfordret på hvor mange gæster, der kan lukkes ind i foreningen på dagen, bl.a. i forhold til afstandskrav og sikre en tryg og sikker oplevelse. Alt sammen noget der er med til at fjerne grundlaget for Skydesportens Dag som et åben hus arrangement på landsplan.

DGI er dog meget opmærksom på, at der tænkes i alternativer, og at vi og jer foreninger forsat holder gang i aktiviteten og appellerer til at få nye medlemmer ind i jeres foreninger.

Derfor arbejdes der videre med følgende:

 • Alle foreninger opfordres til at søge midler til at afholde lokale arrangementer eller åbent hus i sommerpuljen. Sommerpuljen er en ekstraordinær særpulje under DIF og DGI's foreningspulje. Læs mere om puljen her, ansøgningsfristen er d. 30. august.
   
 • En kampagne i efteråret over en længere periode, hvor interesserede kan prøve skydning gratis i en form, hvor der hentes en voucher på dgi.dk, hvorved foreningen kan planlægge besøgene fra de interesserede.
   
 • Afholdelse af en ny Skydesportens Dag i 2021, enten som opstart til sommersæsonen i april/maj og/eller i oktober som planlagt i år.

Ovenstående punkter vil vi hurtigt arbejde videre med, og snarest komme med nye koncepter for.


 

Nyt om Pistolskydning
Nyheder:
Læs nyhed NJM 25m Pistol 2020 aflyses også
Læs nyhed Velkommen til det nye DDSNordjylland

Indbydelser:
Download Julestævne Pistolterræn
Download Indbydelse Vinterturnering 15m Pistol 2020
Download Storebæltstævne i Nyborg for 15 m riffel, pistol og luft
Download Pistolterrænskydning i Ølsted skytteforening
Download Indbydelse NJM 25m Pistol

Resultater:
Download Vinterturnering pistol Grov 1 runde 2020
Download Vinterturnering pistol cal 22 og luft 1 runde 2020
Download Sommerstævne 4. Runde - Individuelt
Download Sommerstævne 3. Runde - Individuelt
Download Sommerstævne 2. Runde - Individuelt
Nyt om Riffelskydning
Nyheder:
Læs nyhed Turnering riffel og luftgevær
Læs nyhed Aflysning af Nordjysk mesterskab for riffel
Læs nyhed Velkommen til det nye DDSNordjylland

Indbydelser:
Download Turnering Luftgevær 15 m
Download Turnerings indbydelse Riffel 15 m
Download Karup Skytteforening inviterer til Karupstævne 2020 - 15m gevær og luftgevær
Download Præmieskydning 15m riffel Boddum-Ydby d. 1. og 5. december 2020
Download Storebæltstævne i Nyborg for 15 m riffel, pistol og luft

Resultater:
Download 1 og 2 runde ldt luftgevær
Download Resultatliste Skole DM i Skydning 2020 indledende runde Nordjylland
Download Sommerstævne 4. Runde - Individuelt
Download Sommerstævne 3. Runde - Individuelt
Download Sommerstævne 2. Runde - Individuelt
Kalenderen
Januar 2021
 • Man
 • Tirs
 • Ons
 • Tors
 • Fre
 • Lør
 • Søn
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Stævne
Kursus/Møde
Mesterskab
Deadline
Andet